ADVIES
Door jarenlange ervaring op diverse vlakken is voor mij snel duidelijk welke stappen er het beste genomen kunnen worden. Mijn klantenkring is gevarieerd – van aannemer tot advocaat – en is verspreid door heel Nederland. Ik werk intu├»tief en tijdens een gesprek stel ik gerichte vragen waardoor er een helder beeld ontstaat wat er gedaan kan worden.


TECHNISCHE ONDERSTEUNING
Een aantal klanten die al een website hebben geef ik technische hulp. Dat varieert van het online zetten van een site met installatie van een WordPress-thema tot het toevoegen van code voor het stylen in CSS of aanpassingen in PHP.


HOSTING
Voor hosting van je domeinnaam, website en mail kun je ook bij mij terecht.
Ook als je al een bestaande site hebt kan ik jouw hosting verzorgen.
Mocht je nog geen eigen website hebben, dan kun je door mij een site laten ontwerpen en bouwen.
Neem voor meer informatie over verschillende hostingpakketten en mogelijkheden die er met hosting zijn contact met me op.


MAILING
Voor uw bedrijf kan ik een complete mailing verzorgen. Deze mailing wordt geheel in de huisstijl van uw bedrijf ontworpen en heeft een persoonlijke aanhef. Op deze manier krijgt uw nieuwsbrief een duidelijke en professionele uitstraling. Na het versturen van de mailing is er een uitgebreide rapportage van de mailingresultaten te bekijken.